skip to Main Content

Henrik Kraghs dagbog fra Transpyr

DAG 1. 116 KM OG CA 2400 HØJDEMETER med Hans Tranberg
Vi.kom igennem på 8 timer oc har ingen ide om placering…det er også ligegyldigt.
En voldsom varm dag med 41 graders varme….føj for satan.
Vi lagde ud som planlagt. Og det var en god ide. Varmen kostede mange kræfter.
Jeg fik mavepine da der var kørt 80 km og der havde vi størstedelen af højdemeterne tilbage. Fuck der var langt hjem i slæbegear og Hans overtog min camelbak…takker. Ved ikke om det varcfor meget sukker el vand med klor. Fik lidt hul igennem til sidst.
Dag 2 118 km og 2700 højdemeter med Hans Tranberg De sagde det var en rigtig bjergetape og det var vist rigtigt.
Vi kom godt igennem på 7.56 inkl. Pauser og det ser ud til at være 6. Bedste tid i masterklassen ud af 45 hold. 8 minutter fra en 2. Plads. Det er vist ikke så ringe.
Tak til martin hauge og finn christensen for gode råd i går aftes efter min sukkermavedebut i går…
Det gik langt bedre idag. Solidt morgenmåltid og så en sandwich med på vejen. Første gang der blev hældt lidt sukker på var efter 6 timer….det galt først og fremmest om at undgå maveproblemer, men det siger sig selv at jeg ikke kørte 100%. Men trods alt fremgang. Og konklusion….når det er SÅ varmt skal der en masse elektrolytter til ellers kan kroppen ikke optage sukkeret. En sandwich til undervwjs var guld.
Nå men det kun blive godt. For halv kraft igår og 75% Idag 🙂
Lidt ekstra. Vi lagde os langt frem fra start for at undgå kø til et smalt spor…det var engod ide. Undervejs lange fede nedkørsler. En fantastisk sceneri . Hold oæ her er flot. Vi havde så lige en mi dre græsplæne der skulle forceres på en bjergskråning…fyldt med kolort….og den var fandme lang og stejl. De sidste 10 km ind til byen lagde vi os bag en traktor med kæmpe hænger der gav læ…40 km i timen….det ku vi li. Så helt åndsvagt ud at lægge 1 m fra. Bagsmækken af en traktor på en hovedvej
DAG 3 114 km og over 3200 højdemeter. Nogen kalder den kongeetapen. Med Hans Tranberg.
8 timer og 40 minutter
Vi kom i mål som nr 4 i masterklassen. En forrygende etape med modbydeligt lange opkørsler. Lagde lige ud med 30k indenfor de første 40 km. Så var vi ligesom igang. Herefter den længste nddkørsel jeg nogensinde har prøvet…et solidt mix af alt. Jeg har aldrig fået så mange tæsk på en nedkørsel og så på hardtail. Hvis en cykel kan holde til det kan den holde til alt.
Alene den nedkørsel var hele dagen værd. Senere kom en anden af slagsen og meget teknisk….det var sgu sjovt.
Det er det vildeste terræn og blandet rigtig godt.
Jeg var langt bedre kørende idag og der gik da 70 k inden Hans igen tog min camelbak……hm.
Fra 2 depot gik det lige op i himlen samtidig med 40 graders varme……der gkk min motor sgu kold for en stund. Vi kørte 3 timer i 40 grader….føj for den. I aftes kl 21 vqr der 33 grader.
Hvis i er til endurance kan løbet varmt anbefales.
Ps vi gjorde ikke helt som vi plejer. Super posti t at vo hentede førergruppen efter 30 k og battler tæt med nr 2 og 3 i klassen…det er ilke nødvendigvis klogt men det er fandme sjovt
Hans siger vi går efter podiet…….
Og så billeder fra dagen.
DAG 4 98 km og knap 3000 højdemeter med Hans Tranberg.
Samlet tid 7 timer og 43 min. Rækker til en 2. Plads i masterrækken. Tror vi blev nr. 6 på de 2 stigninger idag.
Fantastisk etape. De r altså gode til at mikse mellem stenede stejle opkørsler (der var en led satan idag), asfalt op og ned, meget stenede og pivhurtige lange nedkørsler og ikke mindst de lækreste singletracks.
Vi blev igen idag belønnet med de hurtige stenede nedkørsler og singletracks dels på helt ude på kanten af bjergskråninger…der var ikke meget plads..50 cm vil jeg tro og dels inde i skoven også med hop drops masser af store sten – det var ren kærlighed.
3 etaper tilbage og vi glæder os. Det bliver hårdt i varmen….det er den største udfordring. Det koster kræfter, men det gør det for alle.
Og læg lige mærke til den super lækre forplejning vi får i mål…..not
Dag 5 en kort etape på 94 km og knap 2300 højdemeter med Hans Tranberg.
Gode ben imorges og vi gav gas fra start….ville lige se hvad hvad de førende kunne ha ha. De spurgte om vi havde været med hele ugen….det kunne vi bekræfte og nu skulle de drilles selvom vi godt vidste at det ikke ville gå hele vejen hjem. Det gjorde det heller ikke
Nå nem etape først 4 timer op ad bakke og senere endnu 1 time. Samlet tid idag var 6 timer og 54 min. Har ikke tjekket placering og det er også ret ligegyldigt….oplevelsen er stor.
Hans er virkelig velkørende så det er ligesom at have en duracellkanin foran ;-).
Det er jo ikke afmærkede ruter så vi kører efter gps .. duracellkaninen er god til at finde vej.
Vejret uændret….det er et helvede efter kl 12. Hver en by med en lille vandhane bliver angrebet for at få vand i hovede og nakke.
Nå 2 etaper tilbage…en lang satan imorgen på 132 km.
Vi er helt naturligt mærkede med rande under øjnene og hævede kroppe men vi nyder det også.
Stadig en god rute, men den kedeligste
Dag 6 Transpyr med Hans Tranberg. 132 km og 3000 højdemeter.
Ugens længste etape og det gik rigtig fint. De fleste højdemeter ventede os fra km 80 og hjem så det galt om at disponere rigtigt.
9 timer og 6 minutter så var vi i mål. Ser id til at række til en 3 plads idag også på bjergsegmentet.
Dag 7. 98 km og 2500 højdemeter med Hans Tranberg.
7 timer og 56 minutter
Transpyr completed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
X